Chord Intan Rahma - Langit Mendung

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Intan Rahma - Langit Mendung

[Intro]
C Am F

[Verse]
      C            G
Tak tutupi nganggo udan..
  Am               Em
tangis sing nang pipi..
    F           C
aku ra pingin kowe ngerti..
     Dm             G
yen eluh mripatku mili..

      C            G
Matur suwun kanggo wingi..
  Am           Em
kowe wis ngancani..
     F           C
sing tak pesen saiki..
     Dm      G
mlakuo sing ati-ati..

     C            G
Kowe getun wis ra guno..
    Am        Em
wis dalanku lungo..
    F          C
mungkin tanpo awakku..
       Dm       G
seneng dino-dinomu..

     C           G
Dadi ngene mergo kowe..
Am             Em
kabeh sing nggawe..
    F           C
tresno ning ati iki..
       Dm        G
luntur ra mbok sisani..

  Am           Em
Loro tak sanggane dewe..
    F           C  -G/B
aku kuat ngrasakke..
  Am        Em
kowe bakale kelangan..
      F               G
uwong sing.. sayang tenan….

[Chorus]
   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm    G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C
 matur suwun ra sah digetuni..

[Musik]
C G Am Em
F G C G
C G Am Em
F G C..

     C            G
Kowe getun wis ra guno..
    Am        Em
wis dalanku lungo..
    F          C
mungkin tanpo awakku..
       Dm       G
seneng dino-dinomu..

     C           G
Dadi ngene mergo kowe..
Am             Em
kabeh sing nggawe..
    F           C
tresno ning ati iki..
       Dm        G
luntur ra mbok sisani..

  Am           Em
Loro tak sanggane dewe..
    F           C -G/B
aku kuat ngrasakke..
  Am        Em
kowe bakale kelangan..
      F               G
uwong sing.. sayang tenan….

[Chorus]
   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm     G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C    G
 matur suwun ra sah digetuni..

   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm     G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C
 matur suwun ra sah digetuni..

Lihat Semua Chord Intan Rahma


Chord Intan Rahma Lainnya