Home Request Chord Submit Chord Transpose

Chord Mas Kribo - Jane Jodoku Nandi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Mas Kribo Jane Jodoku Nandi

Capo fret 2 [Intro] F G Em Am Dm..G.. C G ngalor ngidul macake necis Am Em ngalor ngidul golek gandengan F C di jodohne yo ora peneran Dm G C G mboso entuk.. malah kapusan.. C G opo iki pancen nasibku Am Em jane iki yo ra karepku F C milah milih perawan ndeso Dm G C malah luput.. dadi joko tuo.. [Chorus] F G Gusti.. temokno aku Em Am karo jodo sing tenan F G C amergo aku wes mumet tenana aa an.. F G jane.. jodoku nandi Em Am aku wes bingung tenan F G C wes pengen rabi.. ora keturutan.. [Int] Dm G.. C G opo iki pancen nasibku Am Em jane iki yo ra karepku F C milah milih perawan ndeso Dm G C malah luput.. dadi joko tuo.. [Chorus] F G Gusti.. temokno aku Em Am karo jodo sing tenan F G C amergo aku wes mumet tenana aa an.. F G jane.. jodoku nandi Em Am aku wes bingung tenan F G C wes pengen rabi.. ora keturutan.. [Musik] Am Em F C F C G.. F G Em Am Dm G C.. [Chorus] F G Gusti.. temokno aku Em Am karo jodo sing tenan F G C amergo aku wes mumet tenana aa an.. F G jane.. jodoku nandi Em Am aku wes bingung tenan F G C wes pengen rabi.. ora keturutan.. F G C wes pengen rabi.. ora keturutan..


Lihat Semua Chord Mas Kribo


Chord Mas Kribo Lainnya