Chord Mrs. RN - Tansah Ngancani

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Mrs. RN - Tansah Ngancani

Capo fret 1

[Intro]
C Em F G C
C Em F G C

[Verse]
C             G
kowe sing tak jogo
Am             Em
tansah tak tresno
F       C
aku ora bakal lungo
G
soko siro

C       G
esemmu agawe
Am          Em
tentrem rasane
F          C
endahe srengenge sore
  G
semanis parase

[*]
   F            G
panyuwunku mung siji
         C         Am
nyanding kowe tekaning pati
    F
sak dowone urip iki
    G
aku tansah ngancani

[Chorus]
 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe

[Musik]
C Em F G C
C Em F G C

[*]
   F            G
panyuwunku mung siji
         C         Am
nyanding kowe tekaning pati
    F
sak dowone urip iki
    G
aku tansah ngancani

[Chorus]
 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe

 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe

Lihat Semua Chord Mrs. RN


Chord Mrs. RN Lainnya