Chord Muna Muni - Lha Wes Pie

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Muna Muni Lha Wes Pie

Capo fret 4

[Intro]
F G -F Em A
Dm Fm C Fm C

[Verse]
 C
uripku lebar
         Dm         G
sakwis koe ngajak bubar
    C              Am
pikiranku langsung buyar
      Dm      G
atiku pecah semebar

  C
ketiban loro
       Dm        G
rasane kebak kuciwo
  C        Am
remuke ati ning ndodo
          Dm           G
nyawang kowe ro wong liyo

[Chorus]
           F          G     Em
 lha wes pie pancen ora sedalan
   A          Dm
 dalan sesandingan
   Fm       C
 koyo pas sayang-sayangan

        F       G   -E    Am
 kudu kuat nrimo kenyataan
   A             Dm
 kowe sing tak sayang sayang
   Fm  G     C
 saiki wes ngilang

[Int]
Fm C Fm C

 C
uripku lebar
         Dm         G
sakwis koe ngajak bubar
    C              Am
pikiranku langsung buyar
      Dm      G
atiku pecah semebar

  C
ketiban loro
       Dm        G
rasane kebak kuciwo
  C             Am
remuke ati ning ndodo
          Dm           G
nyawang kowe ro wong liyo

[Chorus]
           F          G     Em
 lha wes pie pancen ora sedalan
   A          Dm
 dalan sesandingan
   Fm       C
 koyo pas sayang-sayangan

        F       G   -E    Am
 kudu kuat nrimo kenyataan
   A             Dm
 kowe sing tak sayang sayang
   Fm   G      C
 saiki wes ngilang

[Musik]
Am F Dm Em
D G

[Chorus]
           F          G       Em
 lha wes pie pancen ora sedalan
   A        Dm
 dalan sesandingan
   Fm       C
 koyo pas sayang-sayangan

        F       G   -E   Am
 kudu kuat nrimo kenyataan
   A             Dm
 kowe sing tak sayang sayang
   Fm  G      F
 saiki wes ngilang

           F          G       Em
 lha wes pie pancen ora sedalan
   A          Dm
 dalan sesandingan
   Fm       C
 koyo pas sayang-sayangan

        F       G   -E    Am
 kudu kuat nrimo kenyataan
   A             Dm
 kowe sing tak sayang sayang
   Fm  G       C
 saiki wes ngilang
   Fm  G         C
 saiki wes ngilang

Lihat Semua Chord Muna Muni


Chord Muna Muni Lainnya