Chord Nadia Aprilia - Wes Ora Edan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Nadia Aprilia Wes Ora Edan

Capo fret 1

[Verse]
Em
aku wes mari wes ora edan
Em
aku wes sehat wes ora edan
Em
aku wes waras wes ora edan
Em
aku wes waleh wes waleh edan

[Chorus]
      D           Em
wes mari edane, pengen nyambut gawe
       D
kanggo sakbendinane,
     C      D            Em
ben ora ngguling kendhile
 D                 Em
ora pengen tenar, ora pengen sangar
 D
ora pengen liar,
        C        D         Em
sing penting rejekine lancar

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e

       Em
jaman edanku mbiyen senenganku ombenan
        Em
ono whisky, ono brandy, ono tuak, ono arak
        Em
banyu ciu tak ombe, banyu goblok tak ombe
        Em
banyu setan tak ombe,
        C      D     Em
banyu sumur yo tak ombe

        Em
jaman kumatku biyen, senenganku panganan
       Em
ono yanto, ono yono, ono joko, ono dudo
       Em
bagus elek tak pangan, lemu kuru tak pangan
    Em                    C      D     Em
stw yo tak pangan, uwong edan yo tak pangan

[Chorus]
      D           Em
wes mari edane, pengen nyambut gawe
       D
kanggo sakbendinane,
     C      D            Em
ben ora ngguling kendhile
 D                 Em
ora pengen tenar, ora pengen sangar
 D
ora pengen liar,
        C        D         Em
sing penting rejekine lancar

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e

       Em
jaman edanku biyen senenganku dolanan
      Em
ono dadu, ono remi, ono kiu, ono ceki
         Em
jabang bayi dolanan, wayangan yo dolanan
       Em
ududku gur pol-polan,
          C       D     Em
namung ngeblong setan jaran

        Em
jaman kumatku biyen, senenganku panganan
      Em
ono sabu, ono ganja, ono cubung yo narkoba
          Em
pil koplo yo tak untal, pil kirik yo tak untal
            Em
pil triplek yo tak untal,
           C  D     Em
nganti pil kb tak untal

Em
aku wes mari wes ora edan
Em
aku wes sehat wes ora edan
Em
aku wes waras wes ora edan
Em
aku wes waleh wes waleh edan

[Chorus]
      D           Em
wes mari edane, pengen nyambut gawe
       D
kanggo sakbendinane,
     C      D            Em
ben ora ngguling kendhile
 D                 Em
ora pengen tenar, ora pengen sangar
 D
ora pengen liar,
        C        D         Em
sing penting rejekine lancar

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e

Lihat Semua Chord Nadia Aprilia


Chord Nadia Aprilia Lainnya