Chord OMWAWES - RESTU

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord OMWAWES RESTU

Capo fret 4

[Intro]
F G Em Am G
F G C F-C

[Verse]
  C
tutupen matamu
  G           E
rasakno angin wengi iki 
   Am
ngademke awakmu
 A                       Dm
ojo wedi aku ning sandingmu
        G
tanpo mikir wektu

   C
tentremke atimu
  G         E
kahanan ora iso tok 
   Am
anggep angin lalu
  A
kabeh wes digariske 
    Dm
aku lan sliramu
      G
raiso bersatu

[Chorus]
               F             G
 tumitah amung sadermo nglakoni
             Em            Am
 romo lan ibumu ora ngrestoni
           Dm            G
 janjiku bakal tak tepati
         C    C7
 lilakno yayi

            F         G
 lesu lesah lamun pinisah
         Em           Am
 rosoku ora bakal berubah
 G             F             G
 genggem tanganku percoyo aku
               C
 tresnoku sliramu

[Musik]
F G Em Am G
F G C F-C

   C
tentremke atimu
  G         E
kahanan ora iso tok 
   Am
anggep angin lalu
  A
kabeh wes digariske 
    Dm
aku lan sliramu
      G
raiso bersatu

[Chorus]
               F             G
 tumitah amung sadermo nglakoni
             Em            Am
 romo lan ibumu ora ngrestoni
           Dm            G
 janjiku bakal tak tepati
         C    C7
 lilakno yayi

            F         G
 lesu lesah lamun pinisah
         Em           Am
 rosoku ora bakal berubah
 G             F             G
 genggem tanganku percoyo aku
               C  Am  G
 tresnoku sliramu

[Outro]
F G C C-C

Lihat Semua Chord OM Wawes


Chord OM Wawes Lainnya