Chord PANDEMI feat. Anis - Aku Isih Tresna

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Pandemi feat Anis - Aku Isih Tresna

[Intro]
C G Am G
F Fm G
 
[Verse]
 C     G            Am
aku isih tresno karo kowe
      F                   G
yen rino wengi kelingan wae
  C     G         Am
tapi aku raisoh ngetrapne
  F                      G
karo atimu sing tok rasakke

 Em              Am
aku isih iso berubah
    F                G
kelakuanku sing ra genah

[Chorus]
    C     G           Am
 saiki aku uwis ngerti
 G          F
 tresnamu kui
                   G
 tulus tekan ning ati

     C       G           Am
 senadyan aku rung gemati
 G    F            Fm
 aku ora gelo mlebu
 G        C  G
 ning uripmu

 C     G            Am
aku isih tresno karo kowe
      F                   G
yen rino wengi kelingan wae
  C     G         Am
tapi aku raisoh ngetrapne
  F                      G
karo atimu sing tok rasakke

 Em              Am
aku isih iso berubah
    F                G
kelakuanku sing ra genah

[Chorus]
    C     G           Am
 saiki aku uwis ngerti
 G          F
 tresnamu kui
                   G
 tulus tekan ning ati

     C       G           Am
 senadyan aku rung gemati
 G    F            Fm
 aku ora gelo mlebu
 G       Am
 ning uripmu

[Musik]
Am Em FC G
Am Em F Fm G
C

Am               Em
 tak ngapuro awakmu
         F             C  G
kesalahanmu wis berlalu
Am              Em
 lalekno kabeh iki
        F           G
tresno iki uwis mati

[Chorus]
    C     G           Am
 saiki aku uwis ngerti
            (ngerti piye)
 G          F
 tresnamu kui
                   G
 tulus tekan ning ati
 (wis lalekno kabeh iki)

     C       G           Am
 senadyan aku rung gemati
               (terus piye)
 G    F            Fm
 aku ora gelo mlebu
          G
 (tresno iki uwis mati)

    C     G           Am
 saiki aku uwis ngerti
            (ngerti piye)
 G          F
 tresnamu kui
                   G
 tulus tekan ning ati
 (wis lalekno kabeh iki)

     C       G           Am
 senadyan aku rung gemati
               (terus piye)
 G    F            Fm
 aku ora gelo mlebu
 G        C
 ning uripmu

      F            G
 aku ora gelo mlebu
          Am
 ning uripmu

Lihat Semua Chord PANDEMI


Chord PANDEMI Lainnya