Chord PANDEMI - Tiwas

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord PANDEMI Tiwas

Capo fret 2

[Intro]
C Am F G
Em Am F G

[Verse]
 C
opo isih kurang
         Am
tresnoku kanggo awakmu
  F
kabeh sik tak duweki
       G
tak ikhlaske nggo kowe

   C
wektu galau pikiranku
     Am
mung kanggo awakmu
  F
nanging opo balesmu
        G
mung ngelarani ati

  C
rosoku wes ilang
       Am
piye carane balekne
 F
atiku bacut kelaran
   G
mergo tumindakmu

  Am
biyen jarene tresno
      C
nrimo opo anane
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase

   Am
janji sing mbok tancepke
     C
neng jero dadaku
        G
lakok malah kowe dewe
         C    G
sing blenjani

[Chorus]
 C
 loro iki sopo
      Am
 sing bakal nambani
   F
 tiwas lehku jogo
          G
 kabeh ra ono artine

 C
 abot lehku nyonggo
        Am
 roso gelo jero ati
     F
 wes semene wae
          G
 mekso ra ono gunane

[Musik]
C Am F G
Em Am F G

  Am
biyen jarene tresno
      C
nrimo opo anane
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase

   Am
janji sing mbok tancepke
     C
neng jero dadaku
        G
lakok malah kowe dewe
         C    G
sing blenjani

[Chorus]
 C
 loro iki sopo
      Am
 sing bakal nambani
   F
 tiwas lehku jogo
          G
 kabeh ra ono artine

 C
 abot lehku nyonggo
        Am
 roso gelo jero ati
     F
 wes semene wae
          G
 mekso ra ono gunane

 C
 loro iki sopo
      Am
 sing bakal nambani
   F
 tiwas lehku jogo
          G
 kabeh ra ono artine

 C
 abot lehku nyonggo
        Am
 roso gelo jero ati
     F
 wes semene wae
          G
 mekso ra ono gunane

  F             C
 ojo nyikso perasaan
          G            C
 yen ra seneng jo ngapusi
   F          C
 tiwas ngelarani ati
     G
 wes semene wae
       G              C
 ndang lalekno wae aku

Lihat Semua Chord PANDEMI


Chord PANDEMI Lainnya