Chord RapX - Lanjut Karo Aku Wae

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord RapX Lanjut Karo Aku Wae

            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..
 
[Intro]
F G Em Am
F  G..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am             F  G
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      F   G
wis suwi aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

[Chorus]
            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

[Int]
Am.. Am..

[Rapp]
  F
tekane tresno ra disongko-songko
  G
nekani ati ra keno diapusi
   Em
mekso mekso iso ndadeni
  Am
loro ati ndadekno benci
        F
yen wis ra jalan, delehne
       F
yen ra sepaham, selehne
G
tenang, ono aku,
     G
sing iso ngrubah kabeh dadi senengmu
  G
saikine lanjut wae karo aku..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am             F  G
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      F   G
wis suwi aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

[Chorus]
            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

[Outro]
Dm F G C

Lihat Semua Chord RapX


Chord RapX Lainnya