Chord Safira Inema - Tresno Liyane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Safira Inema Tresno Liyane

[Verse]
C    E          Am Gm
yen aku iling sliramu
    F          Em         Dm G
rasane nelongso ning atiku
    Em       E             Am G
naliko sih nyanding sliramu
      F      G           C G
tak roso bungah ing atiku

   C         E           Am  Gm
saiki mung tinggal kenangan
      F        Em     Dm    G -F
tresnaku wis keroso ilang
    Em     E           Am     G
amergo kowe sing tak sayang
   F      G            C
saiki disanding wong liyan
 G           G-G      F-F
(tarik sis semongko)

Em           F
 ra nyono atiku keronto
D              G
 ngrasakne kasunyatan tresno

[Chorus]
             F
 ra biso tak lalekne
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego cidro ing janji
            Dm
 tak roso loro iki
      G
 sing ning njero dodo
       C
 masio sampek tuo

             F
 ra biso tak lalekne
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego cidro ing janji
            Dm
 tak roso loro iki
      G
 sing ning njero dodo
       C
 masio sampek tuo

[Musik]
F G Em E Am
G Dm G C G

   C         E         Am    Gm
saiki mung tinggal kenangan
      F        Em     Dm    G -F
tresnaku wis keroso ilang
    Em     E           Am     G
amergo kowe sing tak sayang
   F      G            C
saiki disanding wong liyan
 G           G-G      F-F
(tarik sis semongko)

Em          F
 ra nyono atiku keronto
D            G
 ngrasakne kasunyatan tresno

[Chorus]
             F
 ra biso tak lalekne
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego cidro ing janji
            Dm
 tak roso loro iki
      G
 sing ning njero dodo
       C
 masio sampek tuo

             F
 ra biso tak lalekne
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego cidro ing janji
            Dm
 tak roso loro iki
      G
 sing ning njero dodo
       C
 masio sampek tuo

Lihat Semua Chord Safira Inema


Chord Safira Inema Lainnya