Chord Septian Begug - Wonogiri Ninggal Cerito

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Septian Begug - Wonogiri Ninggal Cerito

Capo fret 5

[Intro]
C G Am Em
F..G..

[Verse]
  C            Em
kowe mbiyen kondo tresno
     F           G
jare ra bakal ngeliyo..
   C            Em
janji bareng sampek tuo
        F         G
ning nyatane kowe lungo..

F      G
 opo kurang percoyo..
Em        Am
 gedene roso tresno..
F            G           C..-Am G….
 nganti kowe ninggalke roso..

[Chorus]
  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
            Dm        G          C
 ngambrukno cagakku nuruti kabeh karepmu..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

[Musik]
C-Bm-Am-G-F-G F G
Em-Dm-C-Bm-Am-Bm Am
F G C..
    (tarik sis.. semongko..)

F           G
 opo kurang percoyo..
Em        Am
 gedene roso tresno..
F            G           C
 nganti kowe ninggalke roso..

F          G
 kabeh wis tak wehno..
Em         Am
 kabeh wis tak cubo..
F         G          C..-Am G
 nanging aku kurang opo..

[Chorus]
  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Dm         G        C
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Dm         G        C
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

[Outro]
C -Bm -Am -G C..

Lihat Semua Chord Septian Begug


Chord Septian Begug Lainnya