Chord SUPERKEMAH - Seloaji Ninggal Tatu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord SUPERKEMAH - Seloaji Ninggal Tatu

[Intro]
F G C -G/B Am
Dm Fm C

[Verse]
  C            G/B
seloaji kang dadi saksi
  Am               G
nalikaning koe ngrusak ati
 F                      G
ati iki loro yo mergo awakmu

[Int]
F G

     C            G/B
ning terminal aku dewean
   Am           G
janjimu nganti ora tekan
 F                         G
opo tresno iki mbok nggo dolanan

          F              C      Am
senadyan ati iki wes kelaran
  Dm         G        C   C7 C
mugo Gusti wenehi dalan

[Chorus]
         F
 janjimu ning aku
  C           Am
 esem lan guyumu
   Dm          E       Am  A  
 kui mung gawe loro atiku

           F
 senadyan ati iki
      C           Am
 mung kanggo sliramu
   Dm      G           C
 seloaji ninggalke tatu

[Musik]
Dm Am F F#m G G#m
Am G F Em Dm G

     C            G/B
ning terminal aku dewean
   Am           G
janjimu nganti ora tekan
 F                         G
opo tresno iki mbok nggo dolanan

          F              C      Am
senadyan ati iki wes kelaran
  Dm         G        C
mugo Gusti wenehi dalan

[Chorus]
         F
 janjimu ning aku
  C           Am
 esem lan guyumu
   Dm          E       Am  A  
 kui mung gawe loro atiku

           F
 senadyan ati iki
      C           Am
 mung kanggo sliramu
   Dm      G           C
 seloaji ninggalke tatu

         F
 janjimu ning aku
  C           Am
 esem lan guyumu
   Dm          E       Am  A  
 kui mung gawe loro atiku

           F
 senadyan ati iki
      C           Am
 mung kanggo sliramu
   Dm      G           C Am
 seloaji ninggalke tatu
   Dm      E           Am  D
 seloaji ninggalke tatu
   Dm    Fm            C
 seloaji kang dadi seksi

[Outro]
C G/B Am G
F Fm C
     hoo

Lihat Semua Chord Superkemah


Chord Superkemah Lainnya