Chord Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungomu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungomu

Capo fret 3

[Intro]
Am G Em F
Am Dm E
Am G Em F
Dm F E

[Verse]
Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati
F                Dm
naliko pupus tresno iki
         E
ra ngiro wis nduwe ganti
        Am                E
sliramu sing tak tresnani

Am                   Dm
pancene abot nandang tresno
G                  C
naliko adoh jarake sliramu
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo
        E
mergo kudu nompo 
      Am
jejodoan wong tuwo

[Int]
Dm E Am
Dm E Am

[Chorus]
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne
        G         C
 yen pancen iki dalane
       F              Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E            Am   E
 mugo biso mulyo selawase

 Am          Dm
 senajan aku nelongso
        G            C
 nangis sak jeroning atiku
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E                  Am E
 pungkase sing nyanding dudu aku

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku
      G            C
 pangapuroku tulus atiku
      F                    Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono

[Musik]
Dm G C F
B E A
Dm G C F
Dm E Am E

Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati
F                Dm
naliko pupus tresno iki
         E
ra ngiro wis nduwe ganti
     Am                  E
sliramu sing tak tresnani

Am               Dm
pancene abot nandang tresno
G                  C
naliko adoh jarake sliramu
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo
        E
mergo kudu nompo 
    Am
jejodohan wong tuwo

[Int]
Dm E Am
Dm E Am

[Chorus]
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne
        G         C
 yen pancen iki dalane
       F              Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E            Am   E
 mugo biso mulyo selawase

 Am          Dm
 senajan aku nelongso
        G             C
 nangis sak jeroning atiku
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E                  Am  E
 pungkase sing nyanding dudu aku

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku
      G             C
 pangapuroku tulus atiku
      F                    Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono

[Outro]
Dm E Am


Chord James APSyahiba Saufa Lainnya