Chord Ucup Klaten feat. Salsabila - Kelaran Ati

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati

[Intro]
C G/B Am G F Fm

[Verse]
C           G/B
yen eling esemmu
Am           Em
gawe trenyuh atiku
  F      G        C
gawe aku rabiso turu
Dm       G
 opo ra eling aku
       C      G/B  Am
naliko ngucap janjimu
G       Dm        G        C
ruang tamu dadi seksi sumpahmu

Dm        G         C          Am
 pirang taun koe gandeng karo aku
         Dm     G          C   G
ora nyongko kowe ninggal aku

[Chorus]
     C        G
 kelaran ati iki
     Am          Em
 yen eling manis janjimu
    F          G              C
 janji sing uwes mbok blenjani
        F              G
 rasane grantes ning dodo
        Em         Am
 gawe gelo lan kuciwo
           Dm      G        C
 ninggal tatu sakjroning atiku

[Int]
Dm Am Dm E Am
Dm Am F G Am

        Am         Em
duh kangmas ngapuranen aku
    C          G
yen aku ninggalne kowe
   Am       G         C
pancen iki uwes kahanane
        Dm        G
wong tuaku ra setuju
         C            Am
yen kowe nyanding awakku
     Dm     G          C     G
lilakno aku ikhlasno lungaku

[Chorus]
     C        G
 kelaran ati iki
     Am          Em
 yen eling manis janjimu
 F             G              C
 janji seng uwes mbok blenjani
           F          G
 tak dongakno kowe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro
        Dm        G            C
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo

     C        G
 kelaran ati iki
     Am          Em
 yen eling manis janjimu
 F             G              C
 janji seng uwes mbok blenjani
           Dm        G
 tak dongakno koe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro
        Dm      G            C
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo

           Dm        G
 tak dongakno koe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro
        Dm      G            C
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo

Lihat Semua Chord Ucup Klaten


Chord Ucup Klaten Lainnya