Chord Veroliza - Pedot (Ora Jodo)

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Veroliza - Pedot (Ora Jodo)

[Intro]
Am Em F C
Dm C Dm G

[Verse]
     C         G
mung biso tak angen
  Am            G             F
parasmu lan cerito sing mbien ono
                Dm
naliko kowe lan aku
  D                        G
sesandingan ngentekke wektu

       C           G
mung biso tak impekno
   Am         Em
gambaran masa depan
  F     C
karo awakmu
      Dm                  G
mergo dewek saiki wis bedo

[Chorus]
        Am        Em
 sing gede pangapuramu
        F        C
 aku ra iso neruske
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku
        F           C
 kabeh iki wis garisku
     F            G      C
 aku lan kowe ra iso dadi siji

[Musik]
Am Em F C
Am Em F
Am Em F C
Dm G C

     C         G
mung biso tak angen
  Am            G             F
parasmu lan cerito sing mbien ono
                F
naliko kowe lan aku
  Dm          D            G
sesandingan ngentekke wektu

       C           G
mung biso tak impekno
   Am         Em
gambaran masa depan
  F     C
karo awakmu
      Dm        D         G
mergo dewek saiki wis bedo

[Chorus]
        Am        Em
 sing gede pangapuramu
        F        C
 aku ra iso neruske
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku
        F           C
 kabeh iki wis garisku
     F                        G
 aku lan kowe ra iso dadi siji

        Am        Em
 sing gede pangapuramu
        F        C
 aku ra iso neruske
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku
        F           C
 kabeh iki wis garisku
     F                        G
 aku lan kowe ra iso dadi siji

      Am         Em
 lilakno wae yen nyatane
   F   G    C
 dewe ora jodo

[Outro]
F G C

Lihat Semua Chord Veroliza


Chord Veroliza Lainnya