Chord Vita Alvia - Aku Ora Nesu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Vita Alvia - Aku Ora Nesu

Capo fret 5

[Intro]
C F G..Am G..
F G C..

[Verse]
                 G
saiki kowe wis bedo..
                   C
kok anggep aku ra ono..
              C
aku wis ora guno..
  F               C
seko senengne uripmu..

                G
tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F                   G F G
sliramu sing ono ning atiku..

[Chorus]
      C    F        C
 aku ora nesu kang mas..
         C    F         C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C      F       G
 kok tegone nglarani atiku..

       C      F   C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae
       G                       (C)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

[Musik]
C..Em..F..G..
C..Em..F G C..
Dm G C G

C                G
 tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F                   G F G
sliramu sing ono ning atiku..

[Chorus]
      C    F        C
 aku ora nesu kang mas..
         C    F         C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C      F       G
 kok tegone nglarani atiku..

       C      F   C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G                        C  Em
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G                       C
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

[Outro]
C..Em..F G C..

Lihat Semua Chord Vita Alvka


Chord Vita Alvka Lainnya