Chord Waton Genjreng - Cerito Tresnaku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Waton Genjreng Cerito Tresnaku

Capo fret 4

[Intro]
F G Em Am A
Dm G C

[Verse]
C                   F
ademe ing wayah wengi
Am                    G
kelingan kowe tau tak tresnani
     F                      G
sing mbiyen nggawe nyamane ati
    F                  G  G-Am-Bbm-Bm
lan wis nggawe lorone ati

C                            F
duh kang mas ra sah dielingke
  Am               G
ceritane aku lan kowe
 F               G
itu semua kesalahmu
    F                  G
ninggal lungo menduakanku

[Chorus]
  F            G
 opo salahku iki
        Em            Am           A
 kuwi kabeh mergo kowe sing njalari
             Dm  
 kowe mblenjani janji
           G                C  
 ninggalke loro ning ati iki

[Musik]
F Em Dm G C C7
F G E Am
Dm G C

     F                      G
sing mbiyen nggawe nyamane ati
    F                  G
lan wis nggawe lorone ati

C                            F
duh kang mas ra sah dielingke
  Am               G
ceritane aku lan kowe
 F               G
itu semua kesalahmu
    F                  G
ninggal lungo menduakanku huu wo

[Chorus]
  F            G
 opo salahku iki
        Em            Am           A
 kuwi kabeh mergo kowe sing njalari
             Dm  
 kowe mblenjani janji
           G                C
 ninggalke loro ning ati iki

   F           G
 pangapurone awakku
            Em            Am  A
 sing wis tau ngelarani atimu
            Dm
 ngopo wong tuamu
        G                    C  A
 ra maringi restu katresnanku

            Dm
 mergo wong tuaku
(mergo wong tuamu)
        G
 ra paringi restu katresnanku
(ra maringi restu katresnanku)
 F  Fm     C
  oooo oooo


Chord Waton Genjreng Lainnya