Chord Xaluna x Lsista - Tahun Ngarep Gagal Rabi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Tahun Ngarep Gagal Rabi

[Intro]
C G/B Am A
Dm A Dm
Em A Dm G

[Verse]
C     G/B         Am A
aku njalok ngapuro
Dm    A     Dm
aku ora kuoso
Em  E        Am     A
lilakno aku bakal lungo
   Dm                   G
ku lan kowe podho-podho loro

[Int]
Fm G

C      G/B      Am    A  
janjimu tahun ngarep
Dm     A        Dm
isih tak arep-arep
Em      E          Am   A
aku kowe bakal dadi siji
Dm                G
pupus kabeh wismati

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani takdir
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir

[Chorus]
           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnaku
          Dm                   G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku

[Int]
C G  F Fm
C Am -A Dm G C G

  C
dewe nduwe janji
         F
tahun ngarep bakal rabi
       G
Gusti ora ngijabahi
       C          C-G/B
kudu bisa pupus ati
  Am
dipenghujung tahun
       Dm
kita harus merelakan
     G
saat cinta menggunung
      C
ditemukan perpisahan

  C
nibo tangi aku njogo
     F
kowe selama iki
  G
akhire pisahan
          C            C-G/B
sopo wong sing kuwat ati
     Am
ngelakoni cerito iki
     Dm
berjuang setengah mati
    G
tresno tulus suci
        C         G
nanging raiso rabi

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani takdir
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir

[Chorus]
           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku
          Dm                   G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku

           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku
          Dm         G         C
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku
          F          G      Fm    C
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku


Chord LsistaXaluna Lainnya