Chord Dara Ayu - Wes Wayahe

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Dara Ayu - Wes Wayahe

Capo fret 2

[Intro]
C..F..G..C G..

[Verse]
C              F
 seprene.. aku njogo tresnomu..
G                  C            -G/B
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Am                 Dm
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
G                     C
 saiki mung loro ning njero atiku..

C                   F
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
G                      C
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Am              Dm
 aku kudu kuat ati..
G                C  -G C
 nglakoni uripku iki..

[Chorus]
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

[Musik]
F..G..Em..Am..
Dm..G..C..G..

C                 F
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
G                    C
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Am                    Dm
 kowe tetep tak dongakke..
G               C
 mugo bahagia selawaase..

[Chorus]
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Lihat Semua Chord Dara Ayu


Chord Dara Ayu Lainnya