Chord Dinda Dewi - Pedote Benik Klambi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Dinda Dewi - Pedote Benik Klambi

Capo fret 3

[Intro]
C Em F G
C Em F G

[Verse]
C               Em
 umpomo sih iso didandani..
F           G
 gawe opo golek ganti..
Am         Em
 ibarate pedote benik klambi
      F                 G
kabeh kuwi sih iso didondomi..

C               Em
 kenopo sliramu ra ngerteni..
F               G
 sing tak karepake ati..
Am             Em
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  F                          G
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

[Chorus]
  C                 Em
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  F                 G
 awan bengi ra ono bature..
   C            Em
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   F                      G
 naliko koyo ndek jaman semono..

     F
 yen awan kroso padang
       G
 yen wengi kroso peteng
   F                        G
 susah seneng podo disonggo bareng..
     C
 o.. o oo..

[Musik]
C Em F G
C Em F G

C               Em
 umpomo sih iso didandani..
F           G
 gawe opo golek ganti..
Am         Em
 ibarate pedote benik klambi
  F                     G
kabeh kuwi sih iso didondomi..

C               Em
 kenopo sliramu ra ngerteni..
F               G
 sing tak karepake ati..
Am             Em
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  F                          G
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

[Chorus]
  C                 Em
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  F                 G
 awan bengi ra ono bature..
   C            Em
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   F                      G
 naliko koyo ndek jaman semono..

     F
 yen awan kroso padang
       G
 yen wengi kroso peteng
   F                        G
 susah seneng podo disonggo bareng..
     C
 o.. o oo..

[Outro]
C G C..

Lihat Semua Chord Dinda Dewi


Chord Dinda Dewi Lainnya