Chord Iman Troy - Ilang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Iman Troy - Ilang

Capo fret 4

[Intro]
C G Am..
Dm..G..

[Verse]
    C          G           Am
kebayang ilang ning angen angenku..
     Dm                     G
kowe mbiyen pernah ning uripku..
      C          G       Am
wis telung wulan ora ketemu..
       Dm                 G
trus saiki we medot tresnoku..

       C                G
yowis ilang.. wis rakaruan..
      Am                      Em
tresnoku.. ming mung nggo dolanan..
      F            C
ra kroso.. wis semene suwene
         G
kowe dolanan..

    Am    Em
jaremu mbiyen..
        F          C
susah seneng bebarengan..
     Am  Em
tapi nyatane..
     F             G
kowe sing malah ngilang..

[Chorus]
            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am            Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am            Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

[Musik]
C G Am Em
F..G..
C     G    Am  Em
wo.. oo.. oo.. oo..
F..G..

    Am     Em
jaremu mbiyen..
        F          C
susah seneng bebarengan..
     Am   Em
tapi nyatane..
     F             G
kowe sing malah ngilang..

[Chorus]
            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G  C
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

Lihat Semua Chord Iman Troy


Chord Iman Troy Lainnya