Chord Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan

[Intro]
F..G..C..

[Verse]
   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe..

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku..

[Chorus]
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo...

       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       C
 bebrayan tekan ning mati..

[Musik]
F..G..Em..Am A
F..G..C..

   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku...

[Chorus]
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo...

       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       A       B
 bebrayan tekan ning mati.. oooo..

[Overtune]
       A               B
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     G#m                C#m 
 ora bakal.. biso terganti..
 C#            A             B
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          E
 ora ngeliyo...

       A              B
 sayangku iki tulus teko ati..
       G#m               C#m
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  C#         A            B
 urip sesandingan.. selawase..
                       E
 bebrayan tekan ning mati..


Chord Jeffry & Ardian Lainnya