Chord TEKOMLAKU - Kelimpe

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord TEKOMLAKU - Kelimpe

[Intro]
F G Em Am
F G C G -Am

[Verse]
C            F
 awale ayem ayem wae..
  G                    C
suwe-suwe malah.. nglimpe..
 Am
opo jalarane kui
    Dm
aku blas ora ngerti
    G               C  G
jebule.. aku tok apusi..

 C
koe ndelik ke rosomu 
     F
nggo wong liyo..
  G                       C
aku tetep nrimo mergo tresno koe..
  Am
pie-pie aku tetep
   Dm
merjuangke koe..
     G                    C
mung nggo hubungane awakdewe..

[Int]
F G C..

[Chorus]
       F         G
 wes cukup.. tenango aku
      Em        Am
 ning kene ra lungo..
         F
 percoyo'o sayang..
   G       C   C7
 aku ora ilang..

         F        G
 ra nyongko koe tego..
      Em          Am
 ngapusi aku ning mburiku..
   F         G
 padahal koe sing
        C        A
 tak percoyo.. o o..

    F            G
 arepo koe ko ngono..
      Em           Am
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C C7
 marang sliramu..

[Musik]
F G Em Am
F G C C7
F G Em Am
F G C..

 C
koe ndelik ke rosomu 
     F
nggo wong liyo..
  G                       C
aku tetep nrimo mergo tresno koe..
  Am
pie-pie aku tetep
   Dm
merjuangke koe..
     G                    C
mung nggo hubungane awakdewe..

[Chorus]
       F         G
 wes cukup.. tenango aku
      Em        Am
 ning kene ra lungo..
         F
 percoyo'o sayang..
   G       C
 aku ora ilang..

         F        G
 ra nyongko koe tego..
      Em          Am
 ngapusi aku ning mburiku..
   F         G
 padahal koe sing
          C  -C7 A
 tak percoyo.. o o

    F         G
 arepo koe ko ngono..
      Em           Am
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C
 marang sliramu..

    F         G
 arepo koe ko ngono..
      Em           A
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C  C7
 marang sliramu..
          F          G
 wes dek orapopo.. o o..
                 C
 aku wes iso legowo..

Lihat Semua Chord TEKOMLAKU


Chord TEKOMLAKU Lainnya