Chord Wahyu Jhon - Caruban Ngenteni Tekomu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Wahyu Jhon - Caruban Ngenteni Tekomu

Capo fret 2

[Intro]
G G7 -G Em D A..D..D7

[Verse]
G                C
dek.. tulung muliho..
         D                 G
aku ning kene.. ngenteni kowe..
-D/F#       Em
nanging tresnoku..
      Am
malah mbok sepelekke..
  D                      G
tulung reganono aku ning kene..

[Int]
C -D G D

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
-D/F#  Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

[Chorus]
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G   D
 kowe medot janji lan katresnan..

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
       Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

[Chorus]
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G
 kowe medot janji lan katresnan..

 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D        G
 kowe medot janji lan katresnan..
   C           D          C      D G..
 kowe medot janji.. lan katresnan..

Lihat Semua Chord Wahyu Jhon


Chord Wahyu Jhon Lainnya