Chord Syahiba Saufa - Ketutup Tresno

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Syahiba Saufa - Ketutup Tresno

[Intro]
F C Em Am
Dm G C..

C                       F
 banyu ning langit uwis temetes..
G                   C
 nandani wis direstui bumi..
Am                   F
 tresnoku sing jeru iki
                       G
mung kanggo seliramu siji
                   C
ra ono sing iso ngalangi..

C                       F
 wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene
                  G
jare kowe koyo ngono
                C
aku wis ora peduli..

[Chorus]
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

  C7        F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

[Musik]
F G C A
Dm G C..

                       F
wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene..
                  G
jare kowe koyo ngono..
                C
aku wis ora peduli..

[Chorus]
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        C
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..


Lihat Semua Chord Syahiba Saufa


Chord Syahiba Saufa Lainnya