Chord Woro Widowati - Cidro 2

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Woro Widowati - Cidro 2

[Intro]
C Em Am Em
F C Dm G

C                 Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
catu sing ning atiku..
  F              C
tego-tegone sliramu..
        Dm        G
nambahi loro batinku..

C            Em
aku ora percoyo..
    Am               Em
nanging kabeh iki nyoto..
   F                 C
cetho ning ngarepe moto..
       Dm   G      C
yen sliramu kuwi cidro..

[#]
Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi
F                  C   G/B
 kang nguliti awak iki
Am                 Em
 nanging seh panas rasaning ati
   F              G
nyawang kedadean iki….

[Chorus]
 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

[Int]
Am Em F C
Am Em F G

C            Em
aku ora percoyo..
    Am               Em
nanging kabeh iki nyoto..
   F                 C
cetho ning ngarepe moto..
       Dm   G      C
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi
F                  C
 kang nguliti awak iki
Am                 Em
 nanging seh panas rasaning ati
   F              G
nyawang kedadean iki….

[Chorus]
 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

[Outro]
C

Lihat Semua Chord Woro Widowati


Chord Woro Widowati Lainnya