Chord Barata - Aku Nerimo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Barata - Aku Nerimo

[Intro]
Am..Em..F G E Am
Dm..G..

C               Dm   -C
 cerito iki tak tulis..
G               C     -Bm
 naliko ati iki keiris..
Am     A           Dm
 iseh ora nyongko aku iki..
G                      C
 kowe medhot katresnan iki..

C              -C#m  Dm
 keronto-ronto atiku iki..
G                       C      -Bm
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
Am     A              Dm
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          G                    C
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         Am   Em
aku sing loro ati..
           F             C
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

[Reff]
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G                Am
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

[Musik]
Am G F..
Am G F..G..

         Am  Em
aku sing loro ati..
           F             C   -Bm
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

[Reff]
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G             C
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Lihat Semua Chord Barata


Chord Barata Lainnya