Chord Cak Percil - Cidro 3

[Intro]
Am  Am

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati
  F                      C
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu gawe loro atiku
  Dm          G         C     G-G -C G
getune nyapo mbiyen ketemu

[Intro]
C Em F G
C Em F G C G

C                   Em
 jare kowe wes ngukir jenengku
F                         G
 mbok patri ning njero atimu
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu
F                      G
 tresnomu mung siji yo aku
  Am                Em
ningopo saikine cidro
       F        G           C     G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu

    Am                Em
ningopo sak ikine tego
            F      G
ning ngarep moto kowe
               C
nggandeng wong liyo

  Em     F           G
huwo hoho keiris atiku

[Chorus]
  Am                 Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
   F                      C
mergo roso perihe ning njero dodoku
  Dm     G      Em          Am
gulone manis isih manis madu
   Dm             G       C
mergane sing mbok iris atiku

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati
  F                      C
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu gawe loro atiku
  Dm          G         C
getune nyapo mbiyen ketemu

[Int]
Am  Em    F  G  C
         hoooo
Am  Em  F G C

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu

    Am                Em
ningopo sak ikine tego
            F      G
ning ngarep moto kowe
               C
nggandeng wong liyo

  Em     F           G
huwo hoho keiris atiku

[Chorus]
  Am                 Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
   F                      C
mergo roso perihe ning njero dodoku
  Dm     G      Em          Am
gulone manis isih manis madu
   Dm             G       C
mergane sing mbok iris atiku

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati
  F                      C
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu gawe loro atiku
  Dm            G         C
getune nyapo mbiyen ketemu
  Dm            G         C
getune nyapo mbiyen ketemu
Lihat Semua Chord Cak Percil

Chord Kunci Gitar Terkait: