Chord ILUX ID - Secangkir Kopi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord ILUX ID - Secangkir Kopi

[Intro]
G..

[Reff]
     C       D     Bm    Em
 tak sediani kopi, dudu ati
    Am         D       G
 mergo aku ngerti kowe ngapusi..

   C             D       Bm         Em
 cukup secangkir kopi, dudu sepenuh ati
    Am         D      G
 mergo aku ngerti bakale perih..

[Int]
C D Bm Em
Am D G..

  G                      Bm
piye kabarmu sing tau ninggalke aku..
 C                   G
opo isih penak karo aku waktu iku..
  Am                   Em
delengen uripku.. ayem tanpo awakmu..
      C                            D
mergo aku wes ngerti.. mung mampir tekomu..

[Reff]
     C       D     Bm    Em
 tak sediani kopi, dudu ati
    Am         D       G
 mergo aku ngerti kowe ngapusi..

   C             D       Bm         Em
 cukup secangkir kopi, dudu sepenuh ati
    Am         D      G
 mergo aku ngerti bakale perih..

[Musik]
C..Bm..Am D G G7
C D Bm Em Am D G D

  G                      Bm
piye kabarmu sing tau ninggalke aku..
 C                   G
opo isih penak karo aku waktu iku..
  Am                   Em
delengen uripku.. ayem tanpo awakmu..
      C                            D
mergo aku wes ngerti.. mung mampir tekomu..

[Reff]
     C       D     Bm    Em
 tak sediani kopi, dudu ati
    Am         D       G
 mergo aku ngerti kowe ngapusi..

   C             D       Bm         Em
 cukup secangkir kopi, dudu sepenuh ati
    Am         D      G
 mergo aku ngerti bakale perih..

     C       D     Bm    Em
 tak sediani kopi, dudu ati
    Am         D       G
 mergo aku ngerti kowe ngapusi..

   C             D       Bm         Em
 cukup secangkir kopi, dudu sepenuh ati
    Am         D      Em      D
 mergo aku ngerti bakale perih..
    C          D      G
 mergo aku ngerti bakale perih..

[Outro]
G

Lihat Semua Chord ILUX ID


Chord ILUX ID Lainnya