Chord Ngatmombilung - Pingal

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Ngatmombilung - Pingal

[Intro]
F G Em A
Dm..G..C..

C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                     C 
 wis nglakoni tekan semene..
G/B   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegudo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 G/B   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku ning atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A      Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

[Reff]
                 F              G
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Em
 kowe tak boncengke..
                     A
 turut dalan kekepan kudanan
            Dm                G
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                C  C7
 dikekep wong liyo..

                F              G
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Em
 kudu kelangan..
                            A
 wong sing paling tak tresnani..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
               C
 nek ra mbok dulang..

[Musik]
F G Am..
F G C..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A      Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  C7
mbengi tak tangisi..

[Reff]
                 F              G
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Em
 kowe tak boncengke..
                     A
 turut dalan kekepan kudanan
            Dm                G
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                C  C7
 dikekep wong liyo..

                F              G
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Em
 kudu kelangan..
                            A
 wong sing paling tak tresnani..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                F   Fm C
 nek ora mbok dulang..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                F   Fm C
 nek ora mbok dulang..

Lihat Semua Chord Ngatmombilung


Chord Ngatmombilung Lainnya