Chord Sarah Ema - Aku Lilo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Sarah Ema - Aku Lilo

  Am
lilo.. aku lilo
       Dm
kowe digandeng wong liyo..
  G
loro.. pancen loro
      C
saiki sing tak rasakno..
  F
banyu moto mili..
       Dm
nelesi ning nduwur pipi..
  Bm                       E
perih.. rasane ning njero ati..

[Intro]
Am G F..
Am G F..
E -Dm -Bm -G#m
E-Dm-C-Bm-Am C-Bm-Am
     
Am                      Dm
yen pancen iki wes karepmu..
   G                   C
mbubrahne kabeh impenanku..
  E                     Am
roso sing tak jogo, tresno jroning dodo
      Dm            Bm     E
saiki wes ilang sak kedepe moto..

Am                Dm
ra ono angin ora ono udan..
   G                       C
ra nyongko kowe njaluk bubaran..
E                  Am
omongno salahku, omongno kurangku
       E                 Am
tego tenan kowe nggawe loro aku..

[Int]
Dm E Am..

[Reff]
   Am
 lilo.. aku lilo
        Dm
 kowe digandeng wong liyo..
   G
 loro.. pancen loro
       C
 saiki sing tak rasakno..
   F
 banyu moto mili..
        Dm
 nelesi ning nduwur pipi..
   E                        E-F-E F-F-E
 perih.. rasane ning njero ati..

[Musik]
Am..Dm..G..C..
F..Dm..E..E-Dm-E

Am                Dm
ra ono angin ora ono udan..
   G                       C
ra nyongko kowe njaluk bubaran..
E                  Am
omongno salahku, omongno kurangku
       E                 Am
tego tenan kowe nggawe loro aku..

[Int]
Dm E Am..

[Reff]
   Am
 lilo.. aku lilo
        Dm
 kowe digandeng wong liyo..
   G
 loro.. pancen loro
       C
 saiki sing tak rasakno..
   F
 banyu moto mili..
        Dm
 nelesi ning nduwur pipi..
   E
 perih rasane ning njero ati..

   Am
 lilo.. aku lilo
        Dm
 kowe digandeng wong liyo..
   G
 loro.. pancen loro
       C
 saiki sing tak rasakno..
   F
 banyu moto mili..
        Dm
 nelesi ning nduwur pipi..
   E
 perih rasane ning njero ati..

[Outro]
F G A..

Lihat Semua Chord Sarah Ema


Chord Sarah Ema Lainnya