Chord Sleman Receh - Senenge Atiku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Sleman Receh - Senenge Atiku

Capo fret 4

[Intro]
F G Dm G

C         F      G         C   -G/B
 kok koyo ngene seneng rasane
Am         Dm    G          C
 disanding kowe ilang larane
F          G      C -G/B         F
yen kenyataane aku wong randuwe
 Dm                G              C  G
opo kowe isoh nompo lahir batine

C            F
mas ojo gersulo
 G            C
aku wes nerimo
  Am              Dm
luwih lan kurangmu
      G                 C   G
ora gawe luntur tresnaku

[Chorus]
    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu
    G                   C
mungkin wis takdire ketemu ro kowe
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane
  G                           C
besok awakdewe bareng selawase

[Int]
F G C Am
Dm G C G

C            F
mas ojo gersulo
 G            C
aku wes nerimo
  Am              Dm
luwih lan kurangmu
      G                 C   G
ora gawe luntur tresnaku

[Chorus]
    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu
    G                   C
mungkin wis takdire ketemu ro kowe
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane
  G                           C
besok awakdewe bareng selawase

    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu
    G                   C
mungkin wis takdire ketemu ro kowe
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane
  G                           C
besok awakdewe bareng selawase
     G              Am
biso nompo opo anane
       G
aku ro kowe (aku ro kowe)
              C
biso nemu dalane

Lihat Semua Chord Slemanreceh


Chord Slemanreceh Lainnya