Chord Syahiba Saufa feat. James AP - Uwit Kelopo

[Intro]
Am Em F C
Am Em F G

C
di malam sunyi ini 
   Em
ku bisa merenungi
       F
yen ra kabeh masalah 
     C        G
kudu dimasalahke

  C
sepuranen aku iki
    Em
muk iso nyatoni
     F
inginku kita berbaikan 
  G
beriku kesempatan

[Reff]
     Am   Em     F     C
 kudune kowe iso ngregani
         Am        Em
 mestine ora bakal ono
       F        G
 kedadean koyo iki

   Am  Em        F    C
 sepurane ra iso nguwehi
      Am             Em
 kesempatan sing muk jaluk 
       F                 G
 wis ilang mbarengi wengi

  F          G         Em  Am
begitu besar salahku kepadamu
    F          G
kau meminta sesuatu 
     Em          Am
yang pernah ku berikan
   F           G            Em  Am
pingin ngobati salahku nong awakmu
       F        Em           Am
uwit kelopo ati wis kadung sepo

[Musik]
Am Em F C
Am Em F Dm G C

C
di malam sunyi ini 
   Em
ku bisa merenungi
       F
yen ra kabeh masalah 
     C        G
kudu dimasalahke

  C
sepuranen aku iki
    Em
muk iso nyatoni
     F
inginku kita berbaikan 
  G
beriku kesempatan

[Reff]
     Am   Em     F     C
 kudune kowe iso ngregani
         Am        Em
 mestine ora bakal ono
       F        G
 kedadean koyo iki

   Am  Em        F    C
 sepurane ra iso nguwehi
      Am             Em
 kesempatan sing muk jaluk 
       F                 G
 wis ilang mbarengi wengi

     Am   Em     F     C
 kudune kowe iso ngregani
         Am        Em
 mestine ora bakal ono
       F        G
 kedadean koyo iki

   Am  Em        F    C
 sepurane ra iso nguwehi
      Am             Em
 kesempatan sing muk jaluk 
       F                 G
 wis ilang mbarengi wengi

  F          G         Em  Am
begitu besar salahku kepadamu
    F          G
kau meminta sesuatu 
     Em          Am
yang pernah ku berikan
   F           G            Em  Am
pingin ngobati salahku nong awakmu
       F        Em           Am
uwit kelopo ati wis kadung sepo
       F        Em           Am
uwit kelopo ati wis kadung sepo

[Outro]
Am
Lihat Semua Chord Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Terkait: