[Intro]
C..F..G..C..
Am..Dm..G..C..

  C                  Dm
jujur.. aku sayang kowe..
  G                  C
jujur.. aku tresno kowe..
    F               Dm
aku ra.. biso nglakoni..
          G             C    G
urip ning dunyo.. tanpo kowe..

  C                     Dm
saben.. ku kepetuk sliramu..
            G                 C
dag dig dug gemeter.. roso atiku..
     F                         Dm
ku pingin.. tansah nyanding sliramu..
        G               C
mergo kegowo.. roso tresnoku..

[Reff]
       F                      Dm
 wes suwe ku ngampet tresno karo kowe..
           E                 Am
 nganti ra biso.. tak gambarake..
      F                     Dm
 sadumuk.. bathuk sanyari bumi..
           G                    C
 yo mung kowe.. sing klebu ning ati..

[Musik]
F..Dm..E..Am G
F..Dm..G..Am..G..

  C                     Dm
saben.. ku kepetuk sliramu..
            G                 C
dag dig dug gemeter.. roso atiku..
     F                         Dm
ku pingin.. tansah nyanding sliramu..
        G             C
mergo kegowo.. roso tresnoku..

[Reff]
       F                      Dm
 wes suwe ku ngampet tresno karo kowe..
           E                 Am
 nganti ra biso.. tak gambarake..
      F                     Dm
 sadumuk.. bathuk sanyari bumi..
           G                     C
 yo mung kowe.. sing klebu ning ati..

       F                      Dm
 wes suwe ku ngampet tresno karo kowe..
          E                  Am     G
 rogo lan nyowo.. iki dadi taruhane..
      F                     Dm
 ku pingin.. nduweni sak utuhe..
          G                   C
 tresnoku tulus suci ra ono liyane..

       F                      Dm
 wes suwe ku ngampet tresno karo kowe..
           E                 Am
 nganti ra biso.. tak gambarake..
      F                     Dm
 sadumuk.. bathuk sanyari bumi..
           G                     C
 yo mung kowe.. sing klebu ning ati..

       F                      Dm
 wes suwe ku ngampet tresno karo kowe..
          E                  Am     G
 rogo lan nyowo.. iki dadi taruhane..
      F                     Dm
 ku pingin.. nduweni sak utuhe..
          G                 C
 tresnoku tulus suci ra ono liyane..



Lihat Semua Chord Lara Silvy

Chord Kunci Gitar Terkait: