Kunci Gitar Pendhoza - Ngene Banget Chord




Pendhoza - Ngene Banget Chord

Capo fret 2

[Intro]
G C Am D

      G
dadi anak wes manut karo wong tuane
            D
nggo ngomah wes mbantu mbantu sak kabehane
         Em
nanging iseh wae disalah-salahke
        C                D
di cap anak paling ra berguna dewe

           G
di nggo konco yen susah aku mesti ono
         D
njaluk tulung ro aku kuwi sak bendino
          Em
mbasan ku sing butuh lha kok podo lungo
      C                D
jane aku salah opo kok podo tego..

    Em                 Bm
aku nganti bingung ndlongop angop
C        G
terheran heran
     Am
dadi wong apikan
                   D
kok malah di sepelekan

[Chorus]
                    G
golek pahala kok ngene banget
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian

        G
wes kulino mandiri,
prihatin saben bengi
          D
sregep lehku nyelengi,
silih konco ra bali
           Em
po mungkin iki salahku
sing terlalu nyah nyoh
        D
ra popo tak trimo
pasrahke mawon kalih Gusti Allah

[Int]
C G Am D

    Em                 Bm
aku nganti bingung ndlongop angop
C        G
terheran heran
     Am
dadi wong apikan
                   D
kok malah di sepelekan

[Chorus]
                    G
golek pahala kok ngene banget
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian

                    G
golek pahala kok ngene banget
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian.. ente bahlul



Chord Gitar Terkait