Pepeh Sadboy - Spekk Bidadari Chord

Capo fret 2

[Intro]
C D Bm Em
C  D

C     D   Bm                  Em
 percoyo.. gedene rosoku ning awakmu
Am              D
 aku sing slalu ono
             G
bakal selalu ono

   C                    D
njalok bukti opo bakale tak usahakno
  Bm                        Em
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh
      Am               D
seko urepmu.. kowe tresnoku

[Chorus]
      G       D/F#
akeh spek bidadari
          Em
panggah kowe sing ning ati
       C
tibo tangi tak lakoni
            D
nggandeng kowe aku wani

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni
         Em
kerjo ngoli tak patengi
         C
telung segoro tak sebrangi
          D
kanggo nduweni
               G
ati sing tak tenani

[Int]
Am         Bm
huu.. hoooo uuu
C       D
 hooo hoo oooo
C D G -D/F# Em
 oo
C  D

   C                    D
njalok bukti opo bakale tak usahakno
  Bm                        Em
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh
      Am            D
seko urepmu.. kowe tresnoku

[Chorus]
      G       D/F#
akeh spek bidadari
          Em
panggah kowe sing ning ati
       C
tibo tangi tak lakoni
            D
nggandeng kowe aku wani

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni
         Em
kerjo ngoli tak patengi
         C
telung segoro tak sebrangi
          D
kanggo nduweni
                G    D
ati sing tak tenani huu uu 

      G       D/F#
akeh spek bidadari
          Em
panggah kowe sing ning ati
       C
tibo tangi tak lakoni
            D
nggandeng kowe aku wani

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni
         Em
kerjo ngoli tak patengi
         C
telung segoro tak sebrangi
          D
kanggo nduweni
               G
ati sing tak tenani



Lihat Semua Chord Pepeh Sadboy

Chord Kunci Gitar Terkait: