Chord Yeni Inka - Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu)

Capo fret 2

[Intro]
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

                   C
nganti ndangak ndangak mase
              Dm
aku kalah sak sembarangane
              G
trus piye infone mase
                C             G
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  C
seng kono good looking mase
                Dm
neng kene mung spech e wong kere
            G
terus aku kudu piye
            F     G     C
opo yo kudu cidro selawase..

           Am       Em
tak suguhi ati dudu kopi
        F          C
nanging tego nglarani
             Am         Em
tak sanggane dewe lamun iki
      F           G
wes ndak kuat.. mase..

[Reff]
            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

[Musik]
F G Em Am
ndak mampu masseeeh..
F G C..
(infone maseeh)
F G Em Am
Dm G C..

                   C
nganti ndangak ndangak mase
              Dm
aku kalah sak sembarangane
              G
trus piye infone mase
                C             G
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  C
seng kono good looking mase
                Dm
neng kene mung spech e wong kere
            G
terus aku kudu piye
            F     G     C
opo yo kudu cidro selawase..

           Am       Em
tak suguhi ati dudu kopi
        F          C
nanging tego nglarani
             Am         Em
tak sanggane dewe lamun iki
      F           G
wes ndak kuat.. mase..

[Reff]
            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

[Outro]
C



Lihat Semua Chord Yeni Inka

Chord Kunci Gitar Terkait: