Ndarboy Genk - Ojo Nangis Chord

[Intro]
G C -D Em D
Bm Em Bm Em
Am D

[Verse]
G                   C
mbiyen mbok perjuangke
  D          C   Bm
saiki mbok sia-siake
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro
    C                  D
pas kowe durung sopo-sopo

[Int]
C-Bm-Am-G D

G             C
aku wis jogo ati
  D          C    Bm
kowe dolanan neng mburi
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio-sio
     C          D          G    Dm
kowe milih karo sing luwih mulyo

  G      C
mesakke atiku
                D
yen tak teruske ro kowe
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah
            Am
wes kebacut getun
            D
kulo nderek langkung
           G
tresno wis rampung

[Reff]
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes
     E          Am
seng ilang ben ilang
D                 G    Dm
cukup aku kelaran laran

G      C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah
E                     Am
kowe bakal ngerti larane
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune

       Em     Bm
kudune ngati-ati
      C            G
opo meneh yen bab ati
        Em      Bm
kudu mlaku dewe-dewe
C      D       G
larane tak tanggung dewe

[Musik]
D# Dm Gm Cm D

         C
mesakke atiku
                D
yen tak teruske ro kowe
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah
            Am
wes kebacut getun
            D
kulo nderek langkung
           G
tresno wis rampung

[Reff]
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes
     E          Am
seng ilang ben ilang
D                 G    Dm
cukup aku kelaran laran

G      C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah
E                     Am
kowe bakal ngerti larane
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune
E                     Am
kowe bakal ngerti larane
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune



Lihat Semua Chord Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Terkait: