Kunci Gitar Arya Galih - Lintang Cilik Chord




Arya Galih - Lintang Cilik Chord

[Intro]
Am  G  F
Am  G  F  G

[Verse]
C                    G
gatekno aku sethitik wae
F         G         C
rungokno aku sedelo wae
 Dm          G
aku pengen dadi
     Em             Am
wong seng mbok karepke
           Dm
nanging nyatane
                   G
lara seng tak rasakke

 C                          G
aku ra mung konco ngentekne wektu
 F           G         C
aku ora mung konco sepimu
 Dm               G
opo meneh mbok bandingne
Em       Am        Dm   G
karo liyane aku ra kuat
                      C     E
mergo aku mung wong sepele

[Chorus]
   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu
      Dm
sepurane
        G              C
urung koyo seng mbok karepke

[Int]
Dm G C Am
Dm  G
Am  Em F D 
hoo hoo

 C                          G
aku ra mung konco ngentekne wektu
 F           G         C
aku ora mung konco sepimu
 Dm               G
opo meneh mbok bandingne
Em       Am        Dm   G
karo liyane aku ra kuat
                      C     E
mergo aku mung wong sepele

[Chorus]
   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu
      Dm
sepurane
        G              C     E
urung koyo seng mbok karepke

   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu
      Dm
sepurane
        G              C     Am
urung koyo seng mbok karepke

         Dm          G
yen kowe salah pilih
                      G# A# C
aku tak sing pilih ngalih



Chord Gitar Terkait