Kunci Gitar ILUX ID - Sampun Dalu Chord




ILUX ID - Sampun Dalu Chord

[Intro]
Em Am D G
Em Am D G

[Verse]
       G             Bm
sampun dalu tangise atiku
       Em
durung mari miline
  C           D          G
kelingan kowe sing tak sayangi

Am       D
 saiki kowe lungo
G          Em
 mblenjani janjimu
Am           D        G
 kowe nggawe cerito loro

[Chorus]
  C                      G
nangis nangis neng njero atiku
  C                    G
perih perih sing tak rasakke

          Am
opo ngene dalane
      D         G
tresnoku karo kowe
    Em        Am
ra iso sesandingan
     D         G
mlakune dewe dewe

[Int]
C  G  C  Em
Am D G Em
Am D G D

       G             Bm
sampun dalu tangise atiku
       Em
durung mari miline
  C           D          G
kelingan kowe sing tak sayangi

Am       D
 saiki kowe lungo
G          Em
 mblenjani janjimu
Am           D        G
 kowe nggawe cerito loro

[Chorus]
  C                      G
nangis nangis neng njero atiku
  C                    G
perih perih sing tak rasakke

          Am
opo ngene dalane
      D         G
tresnoku karo kowe
    Em        Am
ra iso sesandingan
     D         G
mlakune dewe dewe

  C                      G
nangis nangis neng njero atiku
  C                    G
perih perih sing tak rasakke

          Am
opo ngene dalane
      D         G
tresnoku karo kowe
    Em        Am
ra iso sesandingan
     D         G
mlakune dewe dewe

    Em        Am
opo ngene dalane
      D         G
tresnoku karo kowe
    Em        Am
ra iso sesandingan
     D         G
mlakune dewe dewe



Chord Gitar Terkait