Kunci Gitar Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono Chord




Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono Chord

[Verse]
         Am                  Dm
opo iseh ono wong sing purun nompo
              G
aku sing ra sepiro
              C
sing ra sugih bondo
    -G         F           -Em  Bb
nduweku mung setyo lan wani rekoso
      -F   E
kanggo bahagiakno
               Am
uwong sing tak tresno

[Intro]
Am -G F -Em Dm -C Bb
E -F E

Am                      Dm
urep neng dunyo kabeh dilahirke udo
        E
nanging nasibe menungso
        Am            -G
kuwi pancen bedo-bedo
F
aku wes ngupoyo
         Dm
sayah kerjo ra tak roso
       E
durung nemokne mulyo
         Am              E
jo meneh nemokne tresno

[Chorus]
          Am                 Dm
opo iseh ono wong sing purun nompo
              G
aku sing ra sepiro
              C
sing ra sugih bondo
               F           -Em Bb
nduweku mung setyo lan wani rekoso
           E
kanggo bahagiakno
                 Am   E
uwong sing tak tresno

            Am                    Dm
umpomo seh ono wong sing purun nompo
         G                   C
aku opo anane bakal tak perjuangke
             F        -Em Bb
sak kuat tenogo sak kuate rogo
            E
senajan toh nyowo
                   Am      E
nggo wong sing tak tresno

Am                 Dm
dalan uripku ora koyo idamanmu
       E
pengen opo karek tuku
        Am          -G
yen aku poso seminggu
F             -Em     Dm
aku ora gelo senajan uripku rekoso
    E
tak kandeli dungo
        Am
manut dawuh Sing Kuoso

[Int]
F Dm E Am
Dm Am E

[Chorus]
          Am                 Dm
opo iseh ono wong sing purun nompo
              G
aku sing ra sepiro
              C
sing ra sugih bondo
               F           -Em Bb
nduweku mung setyo lan wani rekoso
           E
kanggo bahagiakno
                 Am   E
uwong sing tak tresno

            Am                    Dm
umpomo seh ono wong sing purun nompo
         G                   C
aku opo anane bakal tak perjuangke
             F       -Em Bb
sak kuat tenogo sak kuate rogo
            E
senajan toh nyowo
                   Am      E
nggo wong sing tak tresno

Am                 Dm
dalan uripku ora koyo idamanmu



Chord Gitar Terkait