Kunci Gitar Vadesta - Rangerti Carane Chord




Vadesta - Rangerti Carane Chord

[Intro]
C F Dm G

[Verse]
  C   G       Am
jane usahaku isih kurang opo
F
 kok iso nyamanmu
      G
malah karo wong liyo
 C          G
arep seko sisih ngendi
       Am
leh ku kudu nresnani
F
 ben kowe ngerti mung
 G
aku sing gemati

Em                   Am
 konco koncoku kabeh do ra setuju
Em            Am
 yen aku merjuangke sliramu
Em                 Am
 dongoku mugo kowe iso bahagio
F                  G
 ben loroku saiki ora sio-sio

[Chorus]
              F         G
nek takdirku iki dudu jodomu
  Em      E            Am
bakalane aku nglalekke sliramu
        Dm         G
nek akhire aku kanggo kowe
          C
adewe rabakal pisah

              F
kabeh ngekon aku
            G
nggo nglalekke kowe
  Em        E             Am
tapi ra ono sing ngandani carane
      Dm         G
aku bakal sadar alon-alon
             C
ngikhlaske kowe

[Int]
F G Em Am
Dm G C

Em                   Am
 konco koncoku kabeh do ra setuju
Em            Am
 yen aku merjuangke sliramu
Em                 Am
 dongoku mugo kowe iso bahagio
F                  G
 ben loroku saiki ora sio-sio

[Chorus]
              F         G
nek takdirku iki dudu jodomu
  Em      E            Am
bakalane aku nglalekke sliramu
        Dm         G
nek akhire aku kanggo kowe
          C
adewe rabakal pisah

              F
kabeh ngekon aku
            G
nggo nglalekke kowe
  Em        E             Am
tapi ra ono sing ngandani carane
      Dm         G
aku bakal sadar alon-alon
             C
ngikhlaske kowe

              F         G
nek takdirku iki dudu jodomu
  Em      E            Am
bakalane aku nglalekke sliramu
        Dm         G
nek akhire aku kanggo kowe
          C
adewe rabakal pisah

              F
kabeh ngekon aku
            G
nggo nglalekke kowe
  Em        E             Am
tapi ra ono sing ngandani carane
      Dm         G
aku bakal sadar alon-alon
             C
ngikhlaske kowe
      Dm         G
aku bakal sadar alon-alon
             C
ngikhlaske kowe



Chord Gitar Terkait