Kunci Gitar Vita Alvia - Nebus Salah Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Vita Alvia - Nebus Salah.

Vita Alvia - Nebus Salah Chord

[Intro]
C Am Dm G

[Verse]
C                  E
arum gondone wes ilang suwi
     F          G
neng endi saiki lehku nggoleki
C                    Am
 arep tak tebus salahku
           F              G
njaluk sepuromu, gedine dusoku

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi
   F              G
nyesele ning ati ora mari mari
C                Am
 tak akoni aku salah
              F
wes nggawe atimu susah
       G
adoh teko bungah

[Chorus]
C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu
Dm                          G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu
E              Am   G
opo kudu ro nyawaku
       F               G
yen pancen iso nebus dusoku
         C
neng awakmu

[Int]
C Am Dm G

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi
   F              G
nyesele ning ati ora mari mari
C                Am
 tak akoni aku salah
              F
wes nggawe atimu susah
       G
adoh teko bungah

[Chorus]
C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu
Dm                          G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu
E               Am  G
aku ikhlas lilo ati
       F                      G
nek pancen kudu kuwi sing tak lakoni

C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu
 Dm                         G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu
E              Am   G
opo kudu ro nyawaku
       F               G
yen pancen iso nebus dusoku
         C  F G       C
neng awakmu  neng awakmu

[Outro]
C Am Dm G C -G C




Chord Gitar Terkait