Kunci Gitar Damara De - Kenengan Tresno Chord




Damara De - Kenengan Tresno Chord

Capo fret 4

[Intro]
F G Em A
Dm G

[Verse]
 C            G           Am       G
aku sing berjuang dinggo awak dewe
  F         G          C
jebul kowe ora merjuangke
 F          G          Em         Am
aku golek duit tak rewangi esok sore
          Dm         G       C
kowe sing penak mung nyepelekke

    C                Am          G
wes cukup semene aku sing karo kowe
F           G      C
ngrasakke polahmu aku yo ndak mampu
Dm          G        Em         Am
yen tak nengke kowe soyo sakpenakke
      Dm           G         C
wes rapopo senajan batinku kesikso

    F           G       Em       Am
aku ra nuntut kowe kudu koyo kepiye
      Dm   G        C
njalukku siji reganono usahaku
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane

[Chorus]
       F    G            Em          Am
elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu
          Dm            G            C
wes cukup semene aku berjuang nggo kowe
      F          G          Em      Am
aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu
          Dm       G       C
tak dongakno bahagio selawase

[Musik]
F G Em A
Dm G

    F           G       Em       Am
aku ra nuntut kowe kudu koyo kepiye
      Dm   G        C
njalukku siji reganono usahaku
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane

[Chorus]
       F    G            Em          Am
elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu
          Dm            G            C
wes cukup semene aku berjuang nggo kowe
      F          G          Em      Am
aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu
          Dm       G       C
tak dongakno bahagio selawase

       F    G            Em          Am
elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu
          Dm            G            C
wes cukup semene aku berjuang nggo kowe
      F          G          Em      Am
aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu
          Dm       G     C
tak dongakno bahagio selawase

       F   G    Em          Am
kon njogo ati malah kok larani
     Dm            G        C   Am
janjimu wingi ra tulus seko ati
        Dm      G               F   G
oo janjimu wingi ra tulus seko ati
       C
ho ho oo



Chord Gitar Terkait