Kunci Gitar Doel Sumbang - Runtah Chord




Doel Sumbang - Runtah Chord

[Intro]
Am E E Am
Am E E Am  

[Verse]
Am
panonna alus, irung alus, biwir alus
Am
ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Am         Dm
ngan hanjakal pisan
              Am
kalakuan siga setan
         Dm
gunta-ganti jalu
E                      Am
teu sirikna unggal minggu

Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
sigana mah ngarasa
              Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha
E                    Am
tungtungna jadi cilaka

[Chorus]
  E
kulit kelir konéng cangkang cau
   Am
huntuna bodas tipung tarigu
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
              Am
panon coklat kopi susu

     E
ngan naha atuh beut dimumurah
  Am
gebleg hirup daék jadi runtah
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Am
komo jeung poho dibaju

[Musik]
E Am E Am
E Am E Am

Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
sigana mah ngarasa
              Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha
E                    Am
tungtungna jadi cilaka

[Chorus]
  E
kulit kelir konéng cangkang cau
   Am
huntuna bodas tipung tarigu
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
               Am
panon coklat kopi susu

     E
ngan naha atuh beut dimumurah?
  Am
gebleg hirup daék jadi runtah
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Am
komo jeung poho dibaju

[Outro]
E Am E Am
E Am E Am



Chord Gitar Terkait