Kunci Gitar Dyah Novia - Kangen Chord




Dyah Novia - Kangen Chord

[Intro]
C C C G

[Verse]
      C
wis pirangane suwe
       F        C
pengen aku omongke
Dm        G           C
opo sing ono ning ati iki

        C
nanging aku ra ngerti
      F        C
meh kepiye carane
    Dm       G         C
lan aku wedi dinggo ngomonge

  Dm        G
menowo kowe ngerti
     Em        F
sing ono ning atiku
 G                    C
opo sing tak rasake saiki

[Chorus]
G
kangen, kangen, kangen
    F         C
aku kangen sliramu
 Dm        G
opo mergo awakku 
        C
wes kebacut tresno

G
kangen, kangen, kangen
    F         C
aku kangen sliramu
  D
roso kuwi sing ono 
      G    F Em Dm
ning atiku

 F               Em       Am
opo mergo awakmu ning kono
    Dm          G       C
keroso kangen koyo aku ning kene

[Instrumental]
C F G
Dm G C
C F G
Dm G C C

  Dm        G
menowo kowe ngerti
     Em        F
sing ono ning atiku
 G                     C
opo sing tak rasake saiki

[Chorus]
G
kangen, kangen, kangen
    F         C
aku kangen sliramu
 Dm        G
opo mergo awakku 
        C
wes kebacut tresno

G
kangen, kangen, kangen
    F         C
aku kangen sliramu
  D
roso kuwi sing ono 
      G    F Em Dm
ning atiku

 F               Em       Am
opo mergo awakmu ning kono
   Dm          G       C
keroso kangen koyo aku ning kene

[Outro]
C



Chord Gitar Terkait