Kunci Gitar LAVORA - Aku Percoyo Chord




LAVORA - Aku Percoyo Chord

[Intro]
Am

[Verse]
Am       Dm
tau ngrasake loro
G                   C     Bm
mergo bien kerep disio-sio
Am                     Dm
nganti eluh netes ing saben dino
G                     C         Bm
aku bingung kudu cerito karo sopo
Am                    Dm
nanging wingi ketemu karo kowe
G                 C    Bm
rasane bedo karo biasane
Am                   Dm
tak cedaki njaluk nomer hpne
         G              C
sopo ngerti besuk dadi jodone

[Int]
C Bm Am G F E

  Am   G         Am          Em
maturnuwun wes teko ning uripku iki
  F            C          Dm        G
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Am          G     Am         Em
aku wes percoyo atimu rabakal ngeliyo
 F                C
opo wae bakal tak lakoni
  Dm         G        Am
tulung kowe ojo ngelarani

[Int]
Am Dm G C -Bm
Am Dm G Am
        woo
Am Dm G C -Bm
Am Dm G C -Bm E Am

Am                    Dm
 nanging wingi ketemu karo kowe
G                 C    Bm
 rasane bedo karo biasane
Am                   Dm
 tak cedaki njaluk nomer hpne
         G               C
sopo ngerti besuk dadi jodone

[Int]
C Bm Am G F G C

C-C#-Dm-D#  A#
     maturnuwun
      Cm          Gm
wes teko ning uripku iki
  G#           D#         Fm        A#
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Cm          A#    Cm         Gm
aku wes percoyo atimu rabakal ngeliyo
 G#               D#
opo wae bakal tak lakoni
  Fm         A#       Cm
tulung kowe ojo ngelarani

  Cm   A#        Cm          Gm
maturnuwun wes teko ning uripku iki
  G#           D#         Fm        A#
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Cm          A#    Cm         Gm
aku wes percoyo atimu rabakal ngeliyo
 G#               D#
opo wae bakal tak lakoni
  Fm         A#       D#
tulung kowe ojo ngelarani

[Outro]
D# Dm Cm A#      G# A# G
         woo woowo



Chord Gitar Terkait