Kunci Gitar Putri Kristya - Opo Salahku Chord




Putri Kristya - Opo Salahku Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Bm C D G G7
C Cm Bm Em
C D G

[Verse]
    G
kesuwen suwene
D            Em  Bm
wis pirang sasi
        C
nggonku ngenteni
      C          D   C Cm
kapan anggonmu bali

    G
kelingan janji
   D           Em  Bm
janjimu ndek wingi
      C
bakal bebrayan
       C          D
nganti tekaning pati

       C               D
ora ngiro kowe malah lungo
          C
ra ngerti sopo sing salah
       D
kowe malah njaluk pisah
                    G
tanpo alesan sing genah

[Chorus]
      C
opo salahku
         Bm
kowe ninggal aku
Em         C
 ra ngerti karepmu
       D           G     G7
nggawe nyikso batinku hoowo

         C
yen pancene
    D       Bm
wis ono liyane
   Em             C
mending ngomong wae
    D         G
ojo ngene carane

[Int]
C D    Bm  E
  hoouu
C    D     G    G7
 haaa haaa ha aaha
C D Bm Em
C D G D

    G
kelingan janji
   D           Em  Bm
janjimu ndek wingi
      C
bakal bebrayan
       C          D
nganti tekaning pati

       C               D
ora ngiro kowe malah lungo
          C
ra ngerti sopo sing salah
       D
kowe malah njaluk pisah
                    G
tanpo alesan sing genah

[Chorus]
      C
opo salahku
         Bm
kowe ninggal aku
Em         C
 ra ngerti karepmu
       D           G     G7
nggawe nyikso batinku hoowo

         C
yen pancene
    D       Bm
wis ono liyane
   Em             C
mending ngomong wae
    D         G
ojo ngene carane

          C
opo salahku
              Bm
kowe ninggal aku
   Em          C
ra ngerti karepmu
       D           G
nggawe nyikso batinku

         C
yen pancene
    D       Bm
wis ono liyane
   Em             C
mending ngomong wae
    D         G
ojo ngene carane
   E              C
mending ngomong wae
        D        G
ojo sak karepe dewe



Chord Gitar Terkait