Kunci Gitar Safira Inema - Durung Ikhlas Chord




Safira Inema - Durung Ikhlas Chord

Capo fret 3

[Intro]
Cm  G  D#  G  C

[Verse]
C                Am
 ceritoku karo kowe
F             G
 anane rame wae
C                Em
 mung siji pilihane
      F
atine dilarani
      G
opo lungo ngerampungi

[Chorus]
Dm     G
 aku durung ikhlas
Em        Am
 ndelok kabeh iki
Dm             G
 wong sing tak sayangi
    C
wes duwe pengganti

Dm     G
 aku durung nrimo
Em        Am
 yen sliramu lungo
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio

[Int]
A#  Am  Fm  C
Dm Em F F#m G

C                Am
 bola bali dilarani
F                       G
 nanging kowe tak tresnani
C                 Em
 mugo ora tok baleni
       F
cukup aku sing kelaran
          G
durung ikhlas nggo kelangan

[Chorus]
Dm     G
 aku durung ikhlas
Em        Am
 ndelok kabeh iki
Dm             G
 wong sing tak sayangi
    C
wes duwe pengganti

Dm     G
 aku durung nrimo
Em        Am
 yen sliramu lungo
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio

Dm     G
 aku durung ikhlas
Em        Am
 ndelok kabeh iki
Dm             G
 wong sing tak sayangi
    C
wes duwe pengganti

Dm     G
 aku durung nrimo
Em        Am
 yen sliramu lungo
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio

F       G      C       Am
 rampungke ceritoku ro kowe
Dm     G        C
 aku siap nompo loro ati iki
F        G         C          Am
 tangis eluh iki mugo dadi saksi
    Dm           G        C    Am
nek aku iseh tresno tekan mati
    Dm           G          C
nek aku iseh tresno tekan mati



Chord Gitar Terkait