Kunci Gitar Shinta Arsinta - Ajur Chord




Shinta Arsinta Ajur Chord

Capo fret 1

[Intro]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm  G  C

[Verse]
C                      Am     
koyo nggepyak uyah ing segoro
     Dm       G
percuma kabeh kuwi percuma
C                 Am
angen angene dadi kenangan
   Dm        G
iketan kabeh dadi pikiran

        F
kowe mbiyen tak gondeli
        G
tresno iki kanggo dewe
           Em                  Am
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan
       Dm
ndonyo nggone dewe wong loro
      G          C
saiki wis ora gandengan

[Int]
F-G-F-C

C           Am
panase rojo srengenge
   Dm            G
alesanmu sing mbok gawe-gawe
      F
opo kabar janji-janji
            G
sing mbiyen wis mbok omongke
           Em                  Am
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan
       Dm
ndonyo nggone wong loro
      G          C
saiki wis ora gandengan

[Chorus]
F         G       Em
jane yen aku iso njalok
      A               Dm
waktu di puterke ning aku
    G           C
aku ra pengen ketemu awakmu

F         G         Em
iki tak dadekke pelajaran
      A               Dm
mugo mbesok sing karo aku
   G        C-Dm-Em-C
ra koyo awakmu

[Int]
F G Em Am
Dm G C
F G Em A
Dm  Dm-Em-F G

      F
opo kabar janji-janji
            G
sing mbiyen wis mbok omongke
           Em                  Am
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan
       Dm
ndonyo nggone wong loro
      G          C
saiki wis ora gandengan

[Chorus]
F         G       Em
jane yen aku iso njalok
      A               Dm
waktu di puterke ning aku
    G           C
aku ra pengen ketemu awakmu

F         G         Em
iki tak dadekke pelajaran
      A               Dm
mugo mbesok sing karo aku
   G        C
ra koyo awakmu

F         G       Em
jane yen aku iso njalok
      A               Dm
waktu di puterke ning aku
    G           C
aku ra pengen ketemu awakmu

F         G         Em
iki tak dadekke pelajaran
      A               Dm
mugo mbesok sing karo aku
   G        C
ra koyo awakmu



Chord Gitar Terkait